Om klinikken

Velkommen til Klinik for Fodterapi i Gug. 

Klinikken har eksisteret siden 1992, hvor Anette Arlington startede som fodterapeut. Siden 2003 har vi holdt til på vores nuværende adresse Gugvej 176, og udover Anette finder du også statsautoriserede fodterapeuter Inge Giversen, Rikke Maul Riis, Christine Juul Nielsen og Rikke Skjellerup på klinikken.

 

undefined

Vi har 3 lyse og dejlige behandlerkabiner, og vi gør meget ud af, at vores patienter skal føle sig godt tilpasse på klinikken.

Vi behandler alle grupper af patienter. Som statsautoriserede fodterapeuter har vi stor viden om blandt andet diabetes- og gigtfødder - og selvfølgelig også om "helt almindelige fødder" - store som små. Vi opdaterer os løbende på mange forskellige kurser indenfor faget, for at kunne give de bedste behandlinger, og den bedste vejledning til vores patienter.

 

undefined

undefined

På klinikken sætter vi hygiejnen i højsædet, og ajourfører os selvfølgelig også indenfor dette område. Vi bruger altid et sæt steriliserede instrumenter til hver patient. Alle instrumenter afvaskes, desinficeres og steriliseres i vores ovn, der testes med sporeprøver 2 gange årligt.

I Danmark er de statsautoriserede Fodterapeuter de eneste behandlere, der har en statsanerkendt uddannelse i forebyggelse og behandling af fodproblemer.

Du kan læse mere om fodterapeuter på www.fodterapeut.dk

Du kan kende os på det ovale blå logo "statsautoriseret fodterapeut".

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger:

Persondataforordningen pålægger os som behandlere, at oplyse patienter om vores persondatapolitik.

Du skal derfor vide at vi har dine oplysninger om CPR nr, navn, adresse, telefonnummer, helbredsoplysninger (dem du oplyser os om), medlemskab af Sygeforsikringen Danmark og evt mailadresse i vores  elektroniske kliniksystem. Eventuelle papirjournaler og samtykkeerklæringer på papir, opbevares i aflåste skabe, som kun vi behandlere har adgang til. Vi er som autoriseret sundhedspersoner forpligtet til at føre journal.

Vi benytter TeraFORM, som vi har en databehandleraftale med, og dine oplysninger kommer ikke videre og bliver ikke brugt i reklameøjemed. Vi sender din faktura til sygeforsikringen Danmark, hvis du er medlem af denne (de modtager kun elektroniske fakturaer).

Har der ikke været bevægelser i din journal i 5 år slettes denne automatisk.

 

Vidste du?

- at du kan få tilskud til fodbehandling, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark gruppe 1 eller 2, eller hvis du som pensionist har helbredstillæg.