Mød teamet

 • Anette Arlington Anette Arlington

  Anette Arlington er uddannet statsautoriseret fodterapeut fra Fodterapeutskolen i København i Januar 1992 og startede klinikken i Gug i August 1992.

  Anette har gennem årene deltaget i adskillige kurser for at opdatere og tilføje ny viden indenfor faget. Eksempelvis kurser om diabetes-, gigt- og børnefødder, indlæg, aflastninger og bøjler samt hygiejnekurser.

  Anette har således stor erfaring med behandling af fødder og vejledning i egenpleje og fodtøj.

  Anette har siden 1994 været fast tilknyttet fodterapeut på Terndrup Ældrecenter.

  Du finder Anette på klinikken mandag, tirsdag og onsdag. Du kan også løbe ind i Anette andre dage hvor hun varetager praktiske opgaver på klinikken.

 • Rikke Maul Riis Rikke Maul Riis

  Rikke Maul Riis er uddannet statsautoriseret fodterapeut fra Fodterapeutskolen i Randers i 1999.

  Hun har arbejdet som fodterapeut siden 1999, først på klinik i Nørresundby og siden 2002 på klinikken her i Gug.

  Rikke udfører fodbehandlinger både på klinikken og som udebehandler. Hun foretager fodbehandlinger i private hjem, på plejehjem, sygehuse og beskyttede værksteder, og rigtig mange steder har de haft Rikke som fodterapeut i alle årene.

  Rikke har gennem årene deltaget i forskellige kurser indenfor faget, og har stor erfaring med fodbehandlingens mange facetter, ligesom aflastning og sårbehandling hører til hendes spidskompetancer.

  Du finder Rikke på klinikken mandag og fredag. Tirsdag, onsdag og torsdag kører Rikke udebehandlinger.

 • Inge Giversen Inge Giversen

  Inge Giversen er uddannet statsautoriseret fodterapeut fra Fodterapeutskolen i Randers i December 2003. Hun har arbejdet her på klinikken siden April 2004.

  Inge har gennem årene deltaget i mange forskellige kurser, for at opdatere sin viden, både indenfor fodbehandling, indlægsbehandling, aflastninger, nye bøjleformer, børnefødder, diabetes og selvfølgelig hygiejne.

  Inge har således stor erfaring med at finde og give den bedste behandling til dine fødder, lige såvel som vejledning om egenpleje og fodtøj ligger hende meget på sinde.

  Inge kører ikke udebehandling, så det er ofte hende du træffer på klinikken. Inge arbejder tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

 • Christine Juul Nielsen Christine Juul Nielsen

  Christine Juul Nielsen er uddannet statsaut. fodterapeut fra Fodterapeutskolen i Randers i oktober 2016, og startede på klinikken i januar 2017.

  Christine arbejder på klinikken og tager også på hjemmebesøg i private hjem og på plejehjem og boenheder.

  Christine har en supergod energi, brænder for faget, og sætter en ære i at give dig en rigtig god fodbehandling, samt vejlede i forskellige problemstillinger vedrørende fødder og fodtøj. Derudover er indlæg og aflastninger noget der ligger Christine meget på sinde. Hun fremstiller Formthotics indlæg, der er tilpasset til dine fødder.

  Du finder Christine på klinikken tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Mandag kører Christine udebehandling.

 • Rikke Skjellerup Rikke Skjellerup

  Nej det er ikke Rikke - bedre billede kommer ;-)

  Rikke Skjellerup er uddannet statsautoriseret fodterapeut fra skolen i Randers i 1999 og har siden arbejdet på forskellige klinikker i Aalborg og omegn. Rikke starter på klinikken 2. september 2021.

  I alle årene har Rikke arbejdet meget med diabetespatienter, både på klinikken og på udebehandlinger. Desuden er der suppleret med kurser i bl.a. børnefødder, hygiejne og sårbehandling, og sidstnævnte hører til blandt de lidt sjældne, men meget spændende opgaver, Rikke kan blive stillet overfor.

  Rikke er vild med faget og det fantastiske håndværk vi udfører og glæder sig over at kunne hjælpe så mange mennesker med deres fodproblemer.

  Her i starten er Rikke på klinikken forskellige dage, da hun også arbejder på en klinik nordenfjords, men på sigt vil du kunne finde Rikke S på klinikken mandage og torsdage.