Mød teamet

 • Anette Arlington Anette Arlington

  Anette Arlington er uddannet statsautoriseret fodterapeut fra Fodterapeutskolen i København i Januar 1992 og startede klinikken i Gug i August 1992.

  Anette har gennem årene deltaget i adskillige kurser for at opdatere og tilføje ny viden indenfor faget. Eksempelvis kurser om diabetes-, gigt- og børnefødder, indlæg, aflastninger og bøjler samt hygiejnekurser.

  Anette har således stor erfaring med behandling af fødder og vejledning i egenpleje og fodtøj.

  Anette har siden 1994 været fast tilknyttet fodterapeut på Terndrup Ældrecenter og på en boenhed for handicappede.

  Du finder Anette på klinikken tirsdag, onsdag, torsdag og enkelte mandage.

 • Rikke Maul Riis Rikke Maul Riis

  Rikke Maul Riis er uddannet statsautoriseret fodterapeut fra Fodterapeutskolen i Randers i 1999.

  Hun har arbejdet som fodterapeut siden, først på klinik i Nørresundby og siden 2002 på klinikken her i Gug.

  Rikke udfører fodbehandlinger både på klinikken og som udebehandler. Hun foretager fodbehandlinger i privat hjem, på plejehjem, sygehuse og beskyttede værksteder, og rigtig mange steder har haft Rikke som fodterapeut i alle årene.

  Rikke har gennem årene deltaget i forskellige kurser indenfor faget, og har stor erfaring med fodbehandlingens mange facetter, ligesom aflastning og sårbehandling hører til hendes spidskompetancer.

  Du finder Rikke på klinikken mandag og fredag. Tirsdag, onsdag og torsdag kører Rikke udebehandlinger.

 • Inge Giversen Inge Giversen

  Inge Giversen er uddannet statsautoriseret fodterapeut fra Fodterapeutskolen i Randers i December 2003. Hun har arbejdet her på klinikken siden April 2004.

  Inge har gennem årene deltaget i mange forskellige kurser, for at opdatere sin viden, både indenfor fodbehandling, indlægsbehandling, aflastninger, nye bøjleformer, børnefødder, diabetes og selvfølgelig hygiejne.

  Inge har således stor erfaring med at finde og give den bedste behandling til dine fødder, lige såvel som vejledning om egenpleje og fodtøj ligger hende meget på sinde.

  Inge kører ikke udebehandling, så det er ofte hende du træffer på klinikken, da hun arbejder langt de fleste hverdage.

 • Christine Juul Nielsen Christine Juul Nielsen

  Christine Juul Nielsen er uddannet statsaut. fodterapeut fra Fodterapeutskolen i Randers i oktober 2016, og startede på klinikken i januar 2017.

  Christine arbejder på klinikken og tager også på hjemmebesøg i private hjem og på plejehjem o.lign.

  Christine har en supergod energi, brænder for faget, og sætter en ære i at give dig en rigtig god fodbehandling, samt vejlede i forskellige problemstillinger vedrørende fødder og fodtøj. Derudover er indlæg og aflastninger noget der ligger Christine meget på sinde.

  Du finder Christine på klinikken torsdag og fredag, men også enkelte dage derudover.